Wij zijn Committo
Jij bent uniek

Wij zijn Committo
Wie ben jij?

Wij zijn Committo. Wie ben jij?

Van jou is er maar één. En gelukkig maar, want er zijn al zoveel anderen. Met jouw unieke kwaliteiten en eigenschappen gaan wij graag aan de slag. En dat maakt óns bijzonder. Al 20 jaar bemiddelen wij de beste communicatie- en marketingprofessionals voor vaste banen en tijdelijke projecten. Wij kennen onze kandidaten en onze opdrachtgevers persoonlijk en daardoor weten we wat wel en wat niet bij je past. Dat klinkt heel vanzelfsprekend en dat is het ook. Wij zijn Committo. Wie ben jij?

Je zoekt een baan of project?

Committo is altijd op zoek naar bijzondere communicatie- of marketingprofessionals voor uitdagende vacatures. Jij misschien?

Je hebt een vacature?

Committo vindt altijd de beste communicatie- of marketingprofessional voor uitdagende vaste banen of tijdelijke projecten .

Wij zijn Committo. Met plezier, al 20 jaar

Werk moet bij je passen. Bij wie je bent, wat je kunt en je ambities. Vanuit die overtuiging bemiddelen wij al 20 jaar communicatie- en marketingprofessionals voor vaste banen en tijdelijke projecten bij tal van opdrachtgevers in uiteenlopende branches. We kennen de markt en weten wat er speelt. Dat geeft ons én jou een voorsprong.

De kracht van ons succes is ons netwerk. We investeren veel tijd in het leren kennen en doorgronden van de kandidaten en opdrachtgevers met wie we samenwerken. En daar gaan we mee door, ook als we een match tot stand hebben gebracht. We blijven je graag volgen, op zakelijk en privé vlak.

Wij hebben het leukste vak van de wereld. Dat durven we best te zeggen. We doen het met liefde, heel veel energie en de constante drive om het beste uit onszelf en ons netwerk te halen. Dat plezier in je werk gunnen we ook jou. We gaan dus nooit voor de snelle match, maar altijd voor de beste match.

Contactgegevens

Committo bv is gevestigd in de Krayenhoff Kazerne
Molenveldlaan 90
6523 RM Nijmegen

telefoon 024 381 22 99
email info@committo.nl