Wat kun je van ons verwachten?

Committo bemiddelt voor zowel vaste banen als tijdelijke projecten en interimopdrachten in geval van ziekte, zwangerschapsverlof, tijdelijke werkdruk of bij behoefte aan specifieke vakkennis zoals bijvoorbeeld het reorganiseren van een afdeling. We bemiddelen communicatie-adviseurs, marketeers en online professionals in het vakgebied, maar ook (marketing-) communicatie-medewerkers, accountmanagers bij bureaus, online marketeers, propositiemarketeers, p.r.- en p.a.-adviseurs, woordvoerders en mediaplanners.

Ben je op zoek naar een interim-professional of een kandidaat die in loondienst komt? Of ben je gewoon benieuwd naar wat Committo voor jou zou kunnen betekenen? Wij komen graag vrijblijvend persoonlijk kennismaken. We geloven in maatwerk en een persoonlijke, individuele aanpak. Als opdrachtgever schakel je ons in omdat wij de markt en de mensen kennen en omdat je de procedure helemaal uit handen wil geven. Na inventarisatie van de wensen en behoeftes, stellen we een zoekprofiel op en bepalen we in overleg de strategie. We werken op basis van netwerksearch, databasesearch en/of social mediasearch, afhankelijk van de opdracht. Wij starten de procedure op en jullie spreken alleen de beste twee of drie kandidaten voor de functie of het project.

Wij zijn professionals met een achtergrond in het vakgebied. We houden van ons vak en zijn oprecht geïnteresseerd in mensen en hun drijfveren. We zijn gericht op het primaire proces, dat maakt dat wij een no-nonsense bedrijfscultuur hebben.

Al vanaf de oprichting van Committo heb ik contact met Marian en Marieke. Door de jaren heen hebben we elkaar nog beter leren kennen, doordat we regelmatig met elkaar hebben samengewerkt. Het persoonlijke contact, de duidelijke communicatie en de overzichtelijke afspraken voor zowel opdrachtgever als opdrachtnemer vind ik belangrijk in de samenwerking. Wat ik inmiddels heb ervaren, is dat iedere opdracht zeer zorgvuldig wordt ingevuld. Het plaatsen van de juiste persoon in een organisatie vraagt om gedegen kennis van zowel de probleemstelling, kandidaat, opdrachtgever en organisatie. Dit lijkt eenvoudig, maar is het niet. Zowel aan opdrachtgevers- als opdrachtnemerszijde gaan Marian en Marieke de diepte in, waardoor de match in een keer goed is. Dit is de kracht en toegevoegde waarde van Committo.

Anita Timmermans

B6 Marketingcommunicatie

Consultants persoonlijk

Contactgegevens

Committo bv is gevestigd in de Krayenhoff Kazerne
Molenveldlaan 90
6523 RM Nijmegen

telefoon 024 381 22 99
email info@committo.nl