Wij zijn Committo
Jij zoekt een professional

Wat voor werkgever ben jij? Hoe haal je het beste uit je medewerkers en hoe zorg je ervoor dat zij het beste uit zichzelf halen? Dat willen we graag weten voordat we voor je aan de slag gaan. Omdat wij niet zomaar kandidaten aan je willen voorstellen, maar een unieke selectie communicatie- en marketingprofessionals die passen bij wat jij zoekt.

Na inventarisatie van jouw wensen en behoeftes, stellen we een zoekprofiel op en bepalen we in overleg de strategie. We werken op basis van netwerksearch, databasesearch en/of social mediasearch, afhankelijk van je opdracht. Wij starten de procedure op en jullie spreken alleen de beste twee of drie kandidaten voor de baan, het project of de interimopdracht.

Committo kent de markt en de mensen. Al meer dan 24 jaar. Daardoor weten wij dat de beste kandidaat niet altijd de persoon is die net zonder werk zit, bij wie z’n contract afloopt of die precies op dit moment toe is aan een nieuwe stap.

Ben je op zoek naar een unieke professional? Of ben je gewoon benieuwd naar wat Committo voor jou zou kunnen betekenen? Laten we dan kennismaken.

Bekijk hier onze testimonials

“Ze blijven me verrassen met interessante en passende opdrachten!”

Grieta Eshuis

Interne communicatie, Aeres

“Wat mij opviel is dat ze écht keek naar wie ik ben en het allerbelangrijkste: of ik goed zou matchen met de organisatie en de opdracht!”

Arne Keuning

Interim Projectleider

"De dames van Committo zien je écht als mens en nemen de tijd voor je. Ik ben hun en de WUR dankbaar voor deze kans op afstand!"

Shirley Vollenberg

Interim Online Communicatie Specialist.

“In onze gesprekken hebben ze altijd oog voor mijn persoonlijke ontwikkeling en loopbaanwensen.”

Manon Breuls

Manager PR & communicatie, RIBW Arnhem & Vallei en Veluwe

”Zoals de dames zelf zeggen ‘We zijn ook jouw opdrachtgever!’ dat maken ze meer dan waard!”

 

Mariëlle Siebelink

Interim content specialist vakgroep online bij Vilans

Contactgegevens

Committo bv is gevestigd in de burgemeesterswijk op drie minuten loopafstand van het CS

Sweerts de Landasstraat 61a
6814 DB Arnhem

telefoon 024 381 22 99
email info@committo.nl