Wij zijn Committo
Jij zoekt een professional

Wat voor werkgever ben jij? Hoe haal je het beste uit je medewerkers en hoe zorg je ervoor dat zij het beste uit zichzelf halen? Dat willen we graag weten voordat we voor je aan de slag gaan. Omdat wij niet zomaar kandidaten aan je willen voorstellen, maar een unieke selectie communicatie- en marketingprofessionals die passen wat jij zoekt.

Na inventarisatie van jouw wensen en behoeftes, stellen we een zoekprofiel op en bepalen we in overleg de strategie. We werken op basis van netwerksearch, databasesearch en/of social mediasearch, afhankelijk van je opdracht. Wij starten de procedure op en jullie spreken alleen de beste twee of drie kandidaten voor de baan, het project of de interimopdracht.

Committo kent de markt en de mensen. Al meer dan 22 jaar. Daardoor weten wij dat de beste kandidaat niet altijd de persoon is die net zonder werk zit, bij wie z’n contract afloopt of die precies op dit moment toe is aan een nieuwe stap.

Ben je op zoek naar een unieke professional? Of ben je gewoon benieuwd naar wat Committo voor jou zou kunnen betekenen? Laten we dan kennismaken.

Al vanaf de oprichting van Committo heb ik contact met Marian en Marieke. Door de jaren heen hebben we elkaar nog beter leren kennen, doordat we regelmatig met elkaar hebben samengewerkt. Het persoonlijke contact, de duidelijke communicatie en de overzichtelijke afspraken voor zowel opdrachtgever als opdrachtnemer vind ik belangrijk in de samenwerking. Wat ik inmiddels heb ervaren, is dat iedere opdracht zeer zorgvuldig wordt ingevuld. Het plaatsen van de juiste persoon in een organisatie vraagt om gedegen kennis van zowel de probleemstelling, kandidaat, opdrachtgever en organisatie. Dit lijkt eenvoudig, maar is het niet. Zowel aan opdrachtgevers- als opdrachtnemerszijde gaan Marian en Marieke de diepte in, waardoor de match in een keer goed is. Dit is de kracht en toegevoegde waarde van Committo.

Anita Timmermans

B6 Marketingcommunicatie

Contactgegevens

Committo bv is gevestigd in de Krayenhoff Kazerne
Molenveldlaan 90
6523 RM Nijmegen

telefoon 024 381 22 99
email info@committo.nl