Wij zijn op zoek naar jou

Committo is continu op zoek naar communicatie- en marketingcommunicatieprofessionals voor uiteenlopende vaste banen én projecten. Zo bemiddelen we communicatie-adviseurs, marketeers en online professionals in het vakgebied, maar ook (marketing-) communicatie-medewerkers, accountmanagers bij bureaus, online marketeers, propositiemarketeers, p.r.- en p.a.-adviseurs, woordvoerders en mediaplanners.

Ben je als zzp’er of in dienstverband werkzaam in de vakgebieden communicatie of marketing? Op zoek naar een nieuwe baan of project, of wil je je loopbaan gewoon eens tegen het licht houden? Misschien heb je via social media een vacature gezien waarvoor wij het selectieproces begeleiden? Mail dan je cv met een korte toelichting naar info@committo.nl.

Na ontvangst van je cv kun je worden uitgenodigd voor een gesprek met één van onze consultants. Tijdens dat gesprek gaan we in op je opleiding, ervaring en ambitie. We besteden relatief veel aandacht aan je persoonlijkheid en je motivatie. Want wij geloven dat opleiding en ervaring de basis vormen voor de optimale match met een nieuwe baan of opdracht, maar dat drijfveren en competenties minstens zo belangrijk zijn.

Schrijf je in!

Via Committo ben ik in contact gekomen met IZZ, het ledencollectief van mensen in de zorg. IZZ was per direct op zoek naar tijdelijke invulling voor de functie van Product Owner. Omdat Committo en IZZ al jarenlang samenwerken, kreeg ik vooraf al een goed beeld van de organisatie en voelde Marieke direct aan wij een goede match zouden zijn. Voor mij kwam deze functie op het juiste moment, omdat ik juist op zoek was naar een tijdelijke functie en met veel plezier deze nieuwe functie voor IZZ mag vormgeven.

Als Product Owner heb ik een grote diversiteit aan werkzaamheden en kan ik een wezenlijke bijdrage leveren aan de groei en vooruitgang van de organisatie. Daarbij werk ik iedere dag samen met het enorm gemotiveerde team professionals dat voor deze organisatie staat. Verder werk ik nauw samen met het multidisciplinaire team van het internetbureau. Met mijn kritische blik bewaak ik de kwaliteit van het opgeleverde werk en met mijn open houding geef ik ruimte aan groei van de samenwerking. Met Committo hou ik regelmatig contact en ervaar ik een grote betrokkenheid bij zowel IZZ als mijzelf. Marieke en Marian zijn zeer vakkundig en hebben een groot netwerk in de regio. Zij vormen een goed beeld van de organisatie en beschikbare kandidaten waardoor zij altijd een goede match vinden. Daarom werk ik graag samen met Committo en verwacht ik na afloop van dit project snel weer een andere organisatie tijdelijk of voor langere duur vooruit te mogen helpen.

Patricia Holwerda

Product Owner a.i., IZZ

Contactgegevens

Committo bv is gevestigd in de Krayenhoff Kazerne
Molenveldlaan 90
6523 RM Nijmegen

telefoon 024 381 22 99
email info@committo.nl