Senior communicatieadviseur m/v

Standplaats Arnhem, 32 – 36 uur


De afdeling
Als senior communicatieadviseur ga je werken in een enthousiast marketing & communicatieteam van vijf adviseurs op het Centraal Bureau van Siza in Arnhem. Jouw aandachtsgebied binnen het team is de communicatie naar medewerkers en cliënten. De stafafdeling valt rechtstreeks onder de Raad van Bestuur en is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de marketing- en communicatiestrategie. Belangrijke speerpunten van de afdeling zijn: het verhogen van de externe zichtbaarheid van de organisatie, het verbeteren van de interne communicatie en de centrale communicatie naar onze cliënten. Daarnaast levert de afdeling een bijdrage aan een aantal belangrijke projecten zoals de implementatie van een nieuwe elektronisch cliëntendossier en de vernieuwing van Het Dorp in Arnhem.

Werkzaamheden en functie-eisen
Jij bent een ervaren, stevige en allround communicatieadviseur die bij voorkeur ervaring heeft binnen een zorginstelling. Je hebt je sporen verdiend op het gebied van interne communicatie, zoals verandercommunicatie en de ontwikkeling en implementatie van een (sociaal) intranet en andere media. Mocht je ook ervaring hebben met het verbinden van de cliënten bij de organisatie, dan is dat mooi meegenomen!  Want bij Siza maken medewerkers waar mogelijk samen met cliënten de plannen. Je bent stevig in je advies maar ook praktisch en pragmatisch. Je kunt complexe materie vertalen naar duidelijke en heldere taal. Je bent flexibel, in staat snel te schakelen en kunt in korte tijd een project in de steigers zetten; gewoon door te doen.

Ervaring en/of affiniteit met verschillende content systemen is zeer welkom. Daarnaast kan je kritisch meedenken over crisiscommunicatie. Ervaring met woordvoering is niet noodzakelijk; wel word je ingedeeld voor bereikbaarheidsdienst en doe je dan de eerste opvang.

Aanbod van Siza
Binnen dit speelveld biedt Siza jou de ruimte om jouw kansen te pakken, jezelf te ontwikkelen en jouw functie zelf verder vorm te geven. Jouw arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de cao gehandicaptenzorg, met functieschaal FWG 60 (max. € 4.385,= o.b.v. 36 uur plus 8% vakantietoelage en 7,05% eindejaarsuitkering). Siza zoekt iemand voor 32 tot 36 uur per week en bied je een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging voor onbepaalde tijd.

Siza
Bij Siza helpen wij mensen hun eigen leven te organiseren. Wij geloven erin dat niemand afhankelijk wil zijn van anderen. Ook mensen met een beperking willen hun leven zoveel mogelijk zelf inrichten. Wij helpen hen daarbij door goed te luisteren naar hun wensen en behoeften en met behulp van slimme en innovatieve oplossingen.

Bij Siza werken 2500 medewerkers. Zij bieden zorg en ondersteuning aan ruim 3500 volwassen en kinderen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking en aan mensen met hersenletsel en een aan autisme verwante stoornis. Siza biedt behandeling en ondersteuning op 150 locaties, via 16 maatwerkteams zorg thuis en in de wijk en via 4 vestigingen ambulante revalidatie  (Siza Nova me). De organisatie is volop in ontwikkeling. Bijvoorbeeld op de manier waarop wij zorg verlenen, de toepassing van innovatieve technologische hulpmiddelen en de vernieuwing van een aantal woonlocaties waaronder Het Dorp in Arnhem.

Meer informatie over onze organisatie vind je op www.werkenbijsiza.nl en www.siza.nl.

Interesse?
De volledige werving- en selectieprocedure wordt verzorgd door Committo. Heb je interesse of verdere vragen? Neem dan contact op met Committo, Marieke Gaertner of Marian Geurts. Telefoonnummer: 024-381.22.99 of email: info@committo.nl.