Voor ’s Heeren Loo zijn wij op zoek naar een

Communicatieadviseur regio Noord-Oost

Standplaats Bedum – 20 uur

Zit klantgerichtheid in je genen? Ben jij pro-actief? Zet je graag je tanden in marketing communicatievraagstukken? Wil jij je richten op een zorggroep met toekomst? Dan hebben wij een uitdagende baan voor jou!

Als communicatieadviseur analyseer je de jaarplannen en regio-behoeften en vertaalt deze  naar concrete marketing communicatie en corporate communicatie doelstellingen. Op basis van het organisatie brede marketing en communicatie beleid bepaal je relevante strategische en tactische marketing en corporate communicatie plannen voor je regio, bijvoorbeeld op het gebied van naamsbekendheid, en zorg je voor de implementatie daarvan.

Je signaleert relevante ontwikkelingen, trends en issues rondom de zorg, begeleiding en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Je bent op basis hiervan in staat om communicatiethema’s te formuleren voor de verschillende doelgroepen van financiers, verwijzers en clienten en verwanten tot medewerkers. Je bent kundig en ervaren om de communicatiethema’s vervolgens te kunnen vertalen naar concepten en campagnes. Je hebt goed oog voor wat er speelt en kunt verbinding leggen tussen visie, beleid en de realiteit op de werkvloer.

Je werkt op de locatie in Bedum en bent ook regelmatig voor overleg op ons hoofdkantoor in Amersfoort. De standplaats voor de functie is Bedum.

Wie zijn wij?
Als communicatieadviseur maak je deel uit van de afdeling Marketing & Communicatie. De afdeling biedt ondersteuning op het brede gebied van marketing en communicatie. Daarnaast worden fondsen geworven ter ondersteuning van projecten voor cliënten die ‘s Heeren Loo ondersteunt.

’s Heeren Loo werkt vanuit de visie dat elk mens uniek is en zich wil ontwikkelen om nieuwe ervaringen op te doen. ‘s Heeren Loo ondersteunt hierbij vanuit een cliëntvolgende houding. We zijn betrokken bij ons werk, de cliënten en hun sociale omgeving. Wij vinden het van belang dat cliënten deel uit maken van een inspirerende omgeving, die recht doet aan hun diversiteit aan zorgvragen en behoefte aan ontmoeting. Kortom; gewone vragen zijn ook bijzondere vragen!

Dit ben jij:

  • Je hebt een afgeronde HBO- opleiding op het gebied van Communicatie en ten minste vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je kunt vragen op communicatiegebied vakkundig beantwoorden.
  • Je bent woonachtig in de regio en je hebt toegang tot een relevant netwerk.
  • Je bent enthousiast en vindt het een uitdaging om een bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van de marketing en communicatie binnen een complexe organisatie.
  • Je hebt ervaring met de inzet van social media. En minstens zo belangrijk, je hebt een verbindend profiel.

Dit bieden wij:
Salaris is conform CAO Gehandicaptenzorg in functieschaal (FWG) 55 en wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding. ’s Heeren Loo beloont niet alleen in salaris. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien in je eigen ontwikkeling. Daarom investeren we in relevante scholing en opleidingsmogelijkheden.Je krijgt een contract van 20 uur voor bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Interesse?
Graag voor 4 juli 2018 reageren. Als dé geschikte kandidaat zich aandient, dan sluiten we de vacature eerder. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we soms wat langer door.

De volledige werving- en selectieprocedure wordt verzorgd door Committo. Heb je interesse of verdere vragen? Neem dan contact op met Committo, Marieke Gaertner of Marian Geurts. Telefoonnummer: 024-381.22.99 of email: info@committo.nl.